Valentin nap? Ne mondjatok nemet egy kis finomságra!

február 13, 2016 Eszter Boldogság, Cikkek, Diéta, Életmód Címkék: , , , Nincs hozzászólás

Diéta idején különlegesen nagy kihívás lehet egy ünnepi vacsora, vagy éppen egy doboz finom desszert. De az okos lányok tudják, hogy csak azért, mert fogyókúráznak, nem kell rá nemet mondaniuk!

Idén is elérkezett a Valentin nap, amelyet sokan imádnak és pont ugyanannyian utálnak, ha éppen nincsenek párkapcsolatban. A szerelem ünnepét szeretők számára ez a nap egy kicsit több mint a többi, ilyenkor már egy héttel korábban sem lehet asztalt kapni a jobb éttermekben és bizony a minőségi édességek utáni kereslet is megugrik. A hölgyek pedig általában örülnek az ilyen kedves dolgoknak, kivéve akkor, ha épp fogyókúráznak, mert ilyenkor mindig az a fránya kalóriatáblázat jut eszükbe.

Akik azonban okosan diétáznak, tudják, hogy egy kis kilengés nem veszélyezteti a vonalaikat. Ha ugyanis speciális fogyókúrás termékekkel váltják ki a reggelit és az ebédet, egy különleges vacsora vagy egy csodás desszert is belefér a fogyókúrába, hogy a szívünk mellett az érzékeinket is elkényeztessük picit. Mindent lehet, csak mértékkel! Egy pici odafigyeléssel olyan fogást rendelhettek, ami nemcsak isteni, de egészséges is. Ha pedig édességet kaptok ajándékba, és megijedtek attól, hogy hizlal, gondoljatok arra, hogy a csoki jót tesz az egészségnek. Antioxidáns tartalma védi a szívet és a benne található vegyületek segítenek oldani a stresszt is.

Szóval lányok, soha ne mondjatok nemet egy kis finomságra Valentin napon. Mert ez a szerelem ünnepe! Ha pedig szinglik vagytok, akkor csak lepjétek meg magatokat egy finom csokival, vagy amit nagyon szerettek, mert megérdemlitek!

The requested URL returned error: 400