Sikeresen kezdődik a nap!

február 25, 2015 Somodi Gergő Reggel Címkék: Nincs hozzászólás

Torna

A reggeli torna jó dolog. Ad egy „még el sem kezdődött a nap, és máris véghezvittem valamit” érzést. Ha legalább egyszer végigcsináltad a 10 perc séta és 100 székre ülés időre protokollt, valószínűleg tudod, miről beszélek. Ebben a posztban most ezt szeretném egy következő szintre emelni, mindenkinek, aki nem sportol, de szeretne megszabadulni pár kilótól. Ez a torna egyszerű, otthon könnyen kivitelezhető. Igazából nem kell, hogy feltétlenül reggeli torna legyen, de ne egyél 3-4 órával előtte.

A torna 2 gyakorlatból áll, ezeket kell egy percig folyamatosan végezni, egymástól 1 perc pihenővel elválasztva. Az első gyakorlat semleges alapállásban kezdődik, innen kell fekvőtámasz állásba lemenni, majd vissza alapállásba, ezt pedig egy percig folyamatosan ismételni. Tulajdonképpen ez olyan mintha 1 percig hezitálnál, hogy most akkor csinálj fekvőtámaszt vagy ne. Hosszá fogsz, de mielőtt csinálnál egy ismétlést felállsz. Egy perc pihenő után következik egy perc helyben futás, utána egy perc pihenő. Ezt az egészet aztán összesen 5ször kell megismételni (20 perc). Aki izgalmassá akarja tenni, minden körben megpróbál több ismétlést csinálni. Igazán kíváncsi vagyok, sikerül-e.

Mindezt lehet a 10 perc séta után és előtt is lehet végezni. Így az egész körülbelül 40 percet ölel fel. Ennél kevesebbel nem lehet, illetve nehéz, megúszni. Jó munkát!

The requested URL returned error: 400