Mennyit kell futni, hogy fogyjak is!?

február 18, 2019 Pellek Krisztian Uncategorized Nincs hozzászólás

Az egyik legegyszerűbb sport a futás. Nem kell hozzá fitness bérlet, és akkor művelheted mikor csak szeretnéd. Ennél egyszerűbb tényleg a világon nincs.

Nagyon fontos, hogy megfelelő diétát tartsunk. Ha nem megfelelő a táplálékbevitelünk (tehát például nagyrészt olyan dolgokat eszünk amik gyorsan hasznosuló szénhidrátokat tartalmaznak), akkor a szervezetünk futáskor nem a zsírpárnákhoz, hanem a könnyen elérhető energiaforrásokhoz fog nyúlni.

Tehát a helyes diéta és testmozgás alapja a megfelelő étrend és a megfelelő táplálkozás. A megfelelő étrendben segítség a 7és17 módszere, ami az alacsony kalóriás diétára alapul, melynek célja az, hogy a csökkentett kalóriabevitel által az elraktározott zsír felhasználására késztessük a szervezetet.

A 7és17 termékek megkönnyítik a fogyókúrát, hiszen ahelyett hogy minden étkezésnél kalóriákat kelljen számolnunk, egyszerűen csak egy adagot kell elfogyasztanunk a választott termékből a főétkezések helyett, sok időt és energiát takarítva meg ezzel. Emellett a bennük található tápanyagoknak és rostoknak köszönhetően hatékonyan csillapítják az étvágyat, így sokkal kevésbé érezzük önsanyargatónak a diétát.

A shaked a reggeli futás után idd meg! 🙂

Az élet másik nagy kérdése: futás vagy kocogás!?

Kezdő életmódváltóként érdemes kocogással kezdeni, ez alatt jellemzően a 8km/h alatti sebességet értjük. Így is könnyedén el fogod égetni egy óra alatt egy bigmac kalóriatartalmát, és még sem fog az izületeid rovására menni. Elengedhetetlen egy jó futócipő, és iktass be napi 40-60 perc laza kocogást az életedbe. Ha ez nem megy, a tempós gyaloglás is megfelelő. Ezzel nagyon nagy mértékben hozzájárulhatsz a diétád sikeréhez, és a minél nagyobb testtömeg vesztéshez.

Ha van rá lehetőségünk mérjük a pulzusunkat is. Az ideális tartomány 120-150 között van a zsírégetésre.

A szénhidrát csökkentett étrend mellett a szervezeted nagyon gyorsan alkalmazkodni fog a testmozgáshoz és beindul a fogyás.

Rendeld meg a 30 főétkezést tartalmazó csomagunkat, és tarts velünk egy szebb és egészségesebb nyári formáért!

Gazdaságos csomag 1 hónapra – 60 főétkezés

The requested URL returned error: 400