Már csak 4 hónap és itt a nyár! Mi szóltunk!

február 11, 2016 Eszter Boldogság, Diéta, Életmód, szépség Címkék: , , Nincs hozzászólás

Vajon miért van az, hogy mindenkinek az utolsó pillanatban jut eszébe a bikini szezon? Pedig, ha pár hónappal korábban nekilátunk a fogyókúrának, sokkal könnyebben, kényelmesebben és főként stresszmentesen adhatjuk le a felesleges kilókat!

Tegye fel a kezét az, aki nem kapott még a szívéhez április végén vagy május elején, mikor meglátta a legújabb fürdőruhákat a magazinokban. Nem, nem azért kap az ember lánya ilyenkor szívszélhűdést, mert olyan őrülten dögösek azok a dresszek (na jó, néha azért is), sokkal inkább az sokkol minket, hogy hamarosan itt a nyár és mi még mindig nem tettünk semmit azért, hogy leadjuk azokat a kilókat, amelyekről az újévi fogadalmunk alapján már rég meg is kellett volna feledkeznünk! Mit tesz ilyenkor a pánikba esett ember lánya? Ha két hónap van a nyaralásig és amúgy sem fér bele a kedvenc nyári ruhájába, akkor elkezd mindenféle őrült diétát és – ha mázlija van – tényleg lead pár kilót.  Ha nincs, akkor csak kínlódik, és legfeljebb szeptemberre szedi össze magát.

Az viszont, aki nem akar pánikszerűen fogyózni és azon stresszelni, hogy mi lesz, ha mégsem sikerül, ilyenkor vág bele a karcsúsító programba. (Igen, tudjuk, hogy van, aki 6 hét alatt le tud adni 10 kilót kőkemény edzésekkel és szigorú diétával, de mi van azokkal, akiknek tényleg – TÉNYLEG!!! – nincs arra idejük, hogy minden áldott nap a konditeremben izzadjanak?) Nyugodtan és egyszerűen, de ami a legfőbb, kényelmesen!  Anélkül, hogy egy hétre előre meg kéne főzni mindenféle egzotikus ételt és kockás füzetben (modernebb csajok erre specializált mobil applikációban) jegyzetelgetnénk az elfogyasztott kalóriákat. Ehelyett sokkal egyszerűbb heti háromszor beiktatni az életünkbe egy kis mozgást és olyan étrendet követni, melyet könnyedén, bármikor és bárhol betarthatunk. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a speciális fogyókúrás termékek, melyekkel napi két fő étkezést helyettesíthetünk és a nap végén még egy könnyű vacsora is belefér a diétába a kedvesünkkel vagy a barátainkkal.

Február van, még négy hónapunk van arra, hogy csúcsformába lendüljünk. Hogy mennyit fogyunk az első időkben, attól is függ, hány plusz kilót cipelünk magunkkal, hiszen minél többet mutat alattunk a mérleg, az első hetekben annál hatékonyabb lesz a fogyókúra. A legfontosabb, hogy ha lassul, vagy egy-két hétre leáll testsúlyunk csökkenése, ne essünk pánikba és ne a hűtő fosztogatásába fojtsuk bánatunk. A fogyás ilyen. Néha megáll, hogy aztán újult erővel indulhasson be. A lényeg a kitartás! Készüljetek lányok!

 

Most

The requested URL returned error: 400